Croatia Airlines širi mrežu odredišta – Iz Zagreba izravno i za Dublin


Hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance i ove turističke sezone širi mrežu europskih odredišta i putnicima omogućuje još kvalitetniji izbor i organizaciju putovanja.

Croatia Airlines uvodi tri nove linije i povećava broj tjednih letova na postojećim linijama. Prvi put u povijesti tvrtke uvedeni su redoviti međunarodni letovi Zagreb – Dublin. Povratne zrakoplovne karte za letove na toj liniji dostupne su za kupnju na internetskim stranicama tvrtke po promotivnoj cijeni već od 189 eura, odnosno već od 219 eura za povezana putovanja iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule (preko Zagreba) u Dublin. Novost je i sezonska linija Dubrovnik – München, baš kao i linija Split – Kopenhagen.

Osim novih linija, u ovogodišnjem ljetnom redu letenja povećava se i broj tjednih letova na pojedinim linijama. Od 4. svibnja uvode se četiri dodatna poslijepodnevna leta na liniji Zagreb – Skoplje, što je dodatna pogodnost transfernim putnicima koji iz europskih prometnih čvorišta - Amsterdama, Bruxellesa, Kopenhagena, Frankfurta i drugih – preko Zagreba putuju u Skoplje. Više tjednih letova obavljat će se i na liniji Zagreb – Dubrovnik – Rim na kojoj će se, osim dosadašnjih letova subotom i nedjeljom, u početku svibnja uvesti i dodatni let srijedom.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa i dalje će letjeti u svih osam europskih odredišta, na svim sezonskim linijama koje su uvedene tijekom 2016. i 2017. godine: iz Zagreba u Stockholm, Oslo, Helsinki, Bukurešt, Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg. Tijekom ovogodišnjega ljetnog rasporeda letenja ponovno se uvode i sezonski letovi u mnoga atraktivna europska odredišta, kao što su Atena, Barcelona, Lisabon, Venecija i druga, a istodobno se povećava i nalet u domaćem redovitom prometu. Zrakoplovi Croatia Airlinesa ove će sezone u redovitom putničkom prometu izravno letjeti u 39 odredišta u 23 europske države i pritom će glavni grad Zagreb povezivati s pet hrvatskih zračnih luka.

02.03.2018

TZ Zagreb

81nagrada i priznanja
3novootvorena hotela u 2019.

2.656.964noćenja u 2019. godini
1.459.572dolazaka u 2019. godini

27.586broj članova TZGZ u 2019. godini