Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje u 2019. godini

Turistička zajednica grada Zagreba objavljuje Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje projekata, manifestacija, marketinških projekata, skupova i kandidatura u 2019. godini pri čemu se prijave za sufinanciranje u 2019. godini prikupljaju putem online obrasca prijave (dalje: Obrazac) koji se nalazi na sljedećoj poveznici: http://digitalna-prijava.tzgz.hr

Putem navedene poveznice pristupate sustavu online registracije i prijave projekta (prilikom prvog pristupa kreirate profil). Prilikom kreiranja profila, prijedlog je registrirati se institucionalno kako bi mogli i naknadno pristupiti vašem jedinstvenom profilu pri čemu valja voditi računa da podaci od registracije (korisničko ime i lozinka) ostanu sačuvani među vama dostupnim službama. Odabirom opcije „Snimi i zatvori” svoju prijavu možete mijenjati i nadopunjavati zaključno s  danom 14. rujna 2018. godine.  Ukoliko Podnositelj nakon 14. rujna  2018. godine želi pristupiti svojoj prijavi u sustavu, može istu prethodno sačuvati, ispisati ili nakon 14. rujna pristupiti svom profilu pri čemu mora sačuvati poveznicu za ulaz u sustav i pripadajuću lozinku.

Zadnji dan do kada možete prijaviti projekt, odnosno učitati Obrazac u online sustav je 14. rujna 2018. godine.

S obzirom da se u potpunosti radi o online prijavi, Obrazac nije potrebno ispisivati i dostavljati u fizičkom obliku.

Unutar Obrasca moguće je učitati sve priloge  (fotografije, projektna dokumentacija, promotivni materijal, troškovnik, dokumenti), a obvezni prilozi su skenirani izvornici sljedećih dokumenata:

  • dokaz o registraciji pravne osobe, izvadak iz odgovarajućeg registra u koji se upisuju pravne osobe, ne stariji od šest mjeseci,
  • dokaz nepostojanja duga prema Državnom proračunu odnosno dokaz urednog plaćanja doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, ne stariji od šest mjeseci.

Na sljedećim poveznicama pregledajte dokumente:

Navedene dokumente možete pronaći i u sustavu online prijave kada se u isti registrirate.

Nakon isteka roka za prijavu, pristupa se provjeri i ocjeni prijavljenih projekata te se temeljem Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma donosi prijedlog sredstava potpore za usvajanje u Programu rada i financijskom planu za 2019. godinu.

TZGZ će elektroničkim putem obavijestiti Podnositelje o (ne)prihvaćanju sufinanciranja te na internet stranicama TZGZ-a www.tzgz.hr objaviti Program rada i financijski plan za 2019. godinu s popisom projekata kojima je odobrena potpora.

Za sve upite o postupku prijave i dokumentaciji za prijavu projekata dostupni su kontakti:

Projekti i manifestacije:

Marketinške (online i offline) aktivnosti:

  • e-mail: promidzba@infozagreb.hr i internetodjel@infozagreb.hr
  • tel. 01 4898 511 i 01 4898 510 (offline) te 01 4898522 i 01 4898 530 (online)

Skupovi i kandidature: 

OVDJE PRISTUPITE  SUSTAVU ONLINE REGISTRACIJE (KREIRANJU PROFILA) I PRIJAVE

TZ Zagreb

74nagrada i priznanja
6novootvorena hotela u 2018.

2,522,742noćenja u 2018. godini
1,403,727dolazaka u 2018. godini

24.548broj članova TZGZ u 2018. godini