Arhiva aktualnosti

 • 09
  Siječanj
  2017

  European Best Destinations - Advent u Zagrebu ponovo najbolji u Europi

  Zagreb je obranio titulu europske božićne destinacije za 2016. godinu i prema izboru glasača portala European Best Destinations ponovo proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi i 2017. godine.

 • 22
  Studeni
  2016

  Nastavak projekta - Slopey kosine i u Jurišićevoj ulici

  S jednostavnim živopisnim i prijenosnim kosinama postavljenim i u Jurišićevoj ulici Slopey projekt ide dalje i pomaže osobama s invaliditetom nesmetan ulazak u dosad nedostupne objekte s jednom ili dvije stepenice.

 • 16
  Studeni
  2016

  Nastavak letova - Czech Airlines leti za Zagreb i zimi

  Zračni prijevoznik Czech Airlines nastavlja s letovima i u zimskom razdoblju, čime će pružiti mogućnost turistima iz Češke da na jednostavan i brz način doputuju na Advent u Zagrebu, za koji su interes iskazali i češki autobuseri.

 • 05
  Rujan
  2016

  StartUp Factory Zagreb - Inovativna turistička rješenja za pametan grad

  Iskoristite mogućnost ulaska u program predakceleracije StartUp Factory Zagreb i prijavite se jer vašem razvojnom timu ili startupu može osigurati i do 150.000 kuna bespovratnih sredstava.

 • 13
  Srpanj
  2016

  Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, Martina Bienenfeld, proglašena je Ženom godine

  U utorak,12. srpnja 2016., na tradicionalnoj svečanosti u hotelu Esplanade održan je izbor za Ženu godine.

 • 01
  Srpanj
  2016

  Kongresi - Značajan napredak na ICCA ljestvici

  Zagreb je iz godine u godinu sve važnije odredište za organizaciju kongresa i drugih skupova što se odražava i na njegovo napredovanje na ICCA ljestvici.

 • 01
  Srpanj
  2016

  Air Transat - Izravna zračna linija između Zagreba i Toronta

  Početkom lipnja kanadska zrakoplovna kompanija Air Transat izravnom zračnom linijom povezala je Toronto sa Zagrebom, u kojemu se bilježi sve više turista iz te zemlje.

 • 25
  Svibanj
  2016

  eVisitor dostupan i putem eGrađani

  Od dana 18.05.2016. moguća je prijava u sustav eVisitor putem Nacionalnog identifikacijskog i autentifikacijskog sustava (NIAS-a) u sklopu projekta e-Građani.

 • 12
  Svibanj
  2016

  Ljetni red letenja - Nove linije Croatia Airlinesa

  U ovogodišnjem ljetnom redu letenja zrakoplovi Croatia Airlinesa prevozit će putnike na četiri nove međunarodne linije i izravnim letovima povezivati Zagreb s Lisabonom, Milanom, Pragom i Sankt Peterburgom.

 • 12
  Svibanj
  2016

  Potpore Hrvatske turističke zajednice

  Hrvatska turistička zajednica će i u 2016. godini dodjeljivati bespovratna sredstva putem programa potpora s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

 • 01
  Travanj
  2016

  Zagreb Auto Show - Više od 350 izlagača iz svijeta automobilske industrije

  Na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 10. travnja održat će se Zagreb Auto Show, kojim se nakon nekoliko godina pauze ta sajamska manifestacija vraća u velikom stilu na scenu međunarodnih izložbi automobilske industrije, a na njoj će se predstaviti više od 350 izlagača.

 • 04
  Ožujak
  2016

  5. Place2go - Najveći sajam turizma u Hrvatskoj

  Od 18. do 20. ožujka u Boćarskom domu održat će se 5. Međunarodni sajam turizma Place2go, gdje vas očekuju predstavnici mnogih destinacija iz raznih dijelova svijeta s bogatom ponudom, a imate li sreće možete osvojiti i neku lijepu nagradu.

 • 04
  Ožujak
  2016

  Hi-Europe's Dream City Award 2016. - Zagreb u izboru najbolje destinacije za kineske turiste

  U izboru najbolje destinacije za kineske turiste među trideset kandidiranih europskih gradova je i Zagreb, a natjecanje se provodi elektronskim glasovanjem i otvoreno je do 20. ožujka.

 • 04
  Ožujak
  2016

  4. Pink Day - Međunarodni festival ružičastih vina

  U sklopu festivalske manifestacije Pink Day, koja će se održati 19. ožujka u Muzeju Mimara, i ove godine ružičasta će vina i pjenušce predstaviti najbolji vinari iz Hrvatske i inozemstva, a svoje proizvode prezentirat će i proizvođači vrhunskih maslinovih ulja.