Arhiva aktualnosti

 • 01
  Travanj
  2016

  Zagreb Auto Show - Više od 350 izlagača iz svijeta automobilske industrije

  Na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 10. travnja održat će se Zagreb Auto Show, kojim se nakon nekoliko godina pauze ta sajamska manifestacija vraća u velikom stilu na scenu međunarodnih izložbi automobilske industrije, a na njoj će se predstaviti više od 350 izlagača.

 • 04
  Ožujak
  2016

  5. Place2go - Najveći sajam turizma u Hrvatskoj

  Od 18. do 20. ožujka u Boćarskom domu održat će se 5. Međunarodni sajam turizma Place2go, gdje vas očekuju predstavnici mnogih destinacija iz raznih dijelova svijeta s bogatom ponudom, a imate li sreće možete osvojiti i neku lijepu nagradu.

 • 04
  Ožujak
  2016

  Hi-Europe's Dream City Award 2016. - Zagreb u izboru najbolje destinacije za kineske turiste

  U izboru najbolje destinacije za kineske turiste među trideset kandidiranih europskih gradova je i Zagreb, a natjecanje se provodi elektronskim glasovanjem i otvoreno je do 20. ožujka.

 • 04
  Ožujak
  2016

  4. Pink Day - Međunarodni festival ružičastih vina

  U sklopu festivalske manifestacije Pink Day, koja će se održati 19. ožujka u Muzeju Mimara, i ove godine ružičasta će vina i pjenušce predstaviti najbolji vinari iz Hrvatske i inozemstva, a svoje proizvode prezentirat će i proizvođači vrhunskih maslinovih ulja.

 • 04
  Ožujak
  2016

  Zagreb i Rijeka - Domaćini Europskih sveučilišnih igara

  Pokretanjem dva prigodna sata na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića i ispred Gradske knjižnice Rijeka započelo je službeno odbrojavanje do početka Europskih sveučilišnih igara, a one će se u ta dva grada održati od 12. do 26. srpnja.

 • 12
  Siječanj
  2016

  Novi rekord - Prvi milijunti gost

  U prosincu prošle godine Zagreb je dobio i svog prvog milijuntog gosta, a to je turistkinja Clare Morrison iz Velike Britanije koja je zajedno sa sestrom došla na Advent u Zagrebu.

 • 08
  Siječanj
  2016

  Zagreb - Najbolja božićna destinacija u Europi

  U oštroj konkurenciji dvadeset europskih gradova glasači portala European Best Destinations izabrali su Zagreb za najbolju božićnu destinaciju u Europi.

 • 06
  Prosinac
  2015

  Počelo je - Dođite na Advent u Zagrebu!

  Priuštite si Advent u Zagrebu i budite sudionici zagrebačke zimske bajke, koju je nezavisni portal European Best Destinations uvrstio na popis najpoželjnijih božićnih manifestacija u Europi.

 • 10
  Studeni
  2015

  European Best Destinations - Zagreb u izboru za najbolje božićne destinacije u Europi

  Otkrijte zašto je Zagreb u izboru najboljih europskih odredišta za božićne blagdane portala European Best Destinations, koje glasovanjem putem društvenih mreža biraju turisti.

 • 08
  Studeni
  2015

  Dani hrvatskog turizma - Aplikacija Zagreb Be There inovacija godine

  Na Danima hrvatskog turizma, održanim sredinom listopada u Poreču, Turističkoj zajednici grada Zagreba dodijeljena je nagrada inovacije godine za mobilnu aplikaciju Zagreb Be There.

 • 06
  Studeni
  2015

  Uz popust na letovima - Turkish Airlines vas vodi na Advent u Zagrebu

  Zrakoplovna kompanija Turkish Airlines službeni je prijevoznik u vrijeme Adventa u Zagrebu tijekom kojega daje do 20 posto popusta na cijenu karata na svojim letovima te vam pruža mogućnost da otkrijete zašto je u predbožićno vrijeme Zagreb doista poseban.

 • 02
  Listopad
  2015

  Tajne Griča - U konkurenciji za The Luxury Travel Guide Award 2016.

  Popularna interaktivna inscenirana noćna tura „Tajne Griča” početkom rujna nominirana je za The Luxury Travel Guide Award 2016. u kategoriji Holiday & Tour Specialist, a nominacije za ovu prestižnu svjetsku nagradu prikupljaju se od turista i eksperata iz turističke industrije

 • 02
  Listopad
  2015

  Panturist - Redovne autobusne linije između Zagreba i sjevernotalijanskih gradova

  U listopadu Panturist uvodi redovnu autobusnu liniju između Zagreba i gradova u sjevernoj Italiji, kojom se u cijelosti pokrivaju potrebe poslovnih putnika kao i turističkih putovanja i pružiti mogućnost za dolazak još više talijanskih gostiju u Zagreb.

 • 04
  Kolovoz
  2015

  Pogodnosti za korejske turiste - Karticom iz Koreje plaća se i u Hrvatskoj

  Na prodajnim mjestima s logom Diners Cluba turisti iz Koreje od sada račune u Hrvatskoj mogu plaćati i karticom vodećeg korejskog brenda BC Global Card, a pri kupnji proizvoda i usluga ostvarit će deset posto popusta.