Novi hoteli u srcu grada – hotelski brendovi odabrali Zagreb


Tri nova hotela otvorena u srcu Zagreba za još ugodniji boravak.

Tri nova hotela nedavno su otvorena u Zagrebu. U ulici kneza Branimira smjestio se luksuzni Canopy by Hilton Zagreb. O kakvom je hotelu riječ kazao je za svečanog otvaranja Garry Steffen, predsjednik Canopy by Hiltona, rekavši kako je riječ o hotelu koji karakterizira kombinacija povijesti, umjetnosti, života i mladosti. Canopy by Hilton je upscale lifestyle brend visoke razine dizajna koji odlikuje fuzija međunarodnih standarda i lokalnih obilježja. Zagreb će biti drugi grad u Europi u kojemu će poslovati Canopy by Hilton, odmah nakon Reykjavika, a prije Londona, Pariza i Madrida.

Hotel Park 45 diči se spojem vrhunske usluge i udobnosti u samom središtu grada, u Ilici. Hotel s 45 elegantno opremljenih soba svojim gostima istodobno nudi vrhunski komfor kao i mogućnost da u trenu iskorače u samo srce svih gradskih događanja.

Amadria Park Hotel Capitalheritage hotel, također je smješten na izvrsnoj lokaciji u srcu Zagreba, u Jurišićevoj ulici i nudi raskoš arhitekture s početka 20. stoljeća u kombinaciji s profinjenošću suvremenog hotela. Hotel je smješten u zgradi nekadašnje hrvatske podružnice austrijske banke Wiener Bank-verein koju su projektirali slavni bečki arhitekti Ernst Gotthilf i Alexander Neumann. Iako je zgrada građena od 1921. do 1923., njezin su eksterijer u art-deco stilu, kao i bogato ukrašeni interijer, gotovo savršeno očuvani. Hotel je to koji nudi ozračje prožeto klasičnim zagrebačkim karakterom i duhom.

04.12.2018

TZ Zagreb

78nagrada i priznanja
6novootvorena hotela u 2018.

2,522,742noćenja u 2018. godini
1,403,727dolazaka u 2018. godini

24.548broj članova TZGZ u 2018. godini