LoveZagreb – Vlog Zagreb


Love Zagreb puno je više od obične informativne stranice. Samo na blogu Turističke zajednice grada Zagreba LoveZagreb možete naći priče lokalnih blogera i grad upoznati na drukčiji način.

Tu su priče osobnije, hrana ukusnija, glazba glasnija, grad čarobniji. Tu ćete iz prve ruke doznati gdje je dobra kava, gdje svira jazz, kako pronaći pravi buvljak, gdje popiti dobro pivo... To što otkriva LoveZagreb ne može se naći u klasičnim turističkim vodičima. Tu se spajaju oni koji o Zagrebu pišu i oni koji o Zagrebu čitaju, oni koji su u Zagreb zaljubljeni i oni koji će zaljubljeni tek postati. Tu blog kreiraju i sami posjetitelji slanjem svojih fotografija grada Zagreba.

Ubuduće će LoveZagreb biti bogatiji i to za vlog, videoblog koji će se objavljivati jednom mjesečno. Andrea Pisac autorica je vloga u suradnji s Petak produkcijom. Cilj joj je vlogom dočarati što slikovitije sve adute koje Zagreb ima, a putnici namjernici s oduševljenjem ih otkrivaju, od kulture pijenja kave i bogate gastronomije do muzeja i arhitekture. Sve će to biti predstavljeno „drukčije“, inovativnom i duhovitom pričom dovoljnom da gost dozna ne samo što mu valja vidjeti nego kako treba živjeti Zagreb.

08.04.2017

TZ Zagreb

72nagrada i priznanja
7novootvorena hostela u 2017.

2.283.873noćenja u 2017. godini
1.290.338dolazaka u 2017. godini

22.460broj članova TZGZ u 2017. godini