Health Spot Croatia / Hrvatska, mjesto za zdravlje


Konferencija zdravstvenog turizma u Hrvatskoj

S porastom svijesti o važnosti očuvanja zdravlja i poboljšanja kvalitete života, zdravstveni turizam u svijetu postaje jedan od glavnih motivatora putovanja te iskazuje snažan potencijal za dugoročni održivi razvoj.

Za Hrvatsku, zemlju duge i bogate turističke tradicije, ali i zdravstvene djelatnosti, zdravstveni turizam također predstavlja proizvod sa znatnim potencijalom rasta zbog njenih komparativnih prednosti - blagotvorne klime, ekološke očuvanosti, bogatstva kulturne i prirodne baštine, kvalificiranog turističkog i zdravstvenog kadra - te pruža odličnu priliku za daljnje pozicioniranje Hrvatske i Zagreba kao cjelogodišnje turističke destinacije.

Na pitanja kakav je danas zdravstveni turizam Hrvatske i kako to ostvariti, odgovor će na konferenciji potražiti oko 200 sudionika i vrhunskih stručnjaka s područja medicine, liječenja, wellnessa i turizma iz Hrvatske i svijeta, koji će razgovarati o perspektivama daljnjeg razvoja, prezentirati načine stvaranja novih proizvoda i iskustava, upoznati sudionike s primjerima najboljih praksi te povezati pružatelje turističkih i zdravstvenih usluga.

Uvjereni smo kako će konferencija HEALTH SPOT CROATIA/HRVATSKA, MJESTO ZA ZDRAVLJE biti jedna od važnih postaja na putu Hrvatske i Zagreba prema tome da, u skoroj budućnosti, postanu tražena destinacija zdravstvenog turizma. Pridružite nam se, budite sudionik konferencije i postanite dio tog uzbudljivog putovanja.

28.01.2019

TZ Zagreb

78nagrada i priznanja
6novootvorena hotela u 2018.

2,522,742noćenja u 2018. godini
1,403,727dolazaka u 2018. godini

24.548broj članova TZGZ u 2018. godini